skip to Main Content

TEAM Carib is uw sleutel tot property op Curaçao. Recreatief, als belegging én residentieel.
Met behulpzame teams in Nederland én Curaçao, krachtig binnen één verkooporganisatie.
Met trots presenteren wij:

PETERMAAI SMAL Uniek erfgoed in Willemstad, Curaçao

TEAM CARIB VERKOCHT: INVESTMENT OPPORTUNITY 'HERITAGE' VASTGOED

Sinds 2000 verwierf Jewel in Pietermaai Smal vele historische panden en ontwikkellocaties, geclusterd binnen een gebied met een oppervlakte van circa 5 hectare. Een gebied dat tot die tijd een ‘no go area’ was waar criminaliteit en verval een groot probleem vormden. Jewel onderkende echter de historische waarde van Pietermaai Smal. Met moed, visie en aandacht voor detail bracht Jewel vele historische panden terug in hun oorspronkelijke staat, zocht naar duurzame commerciële invulling middels restaurants, bars en hotelfuncties en werd de drijvende kracht achter de metamorfose van Pietermaai Smal. Door het tevens realiseren van vele en diverse woonruimten,  transformeerde Jewel Pietermaai Smal tot een hip stadsdeel waar het inmiddels prettig wonen, werken en uitgaan is. Authentieke Curaçaose architectuur wordt bovendien afgewisseld met moderne, welke terug te vinden is in enkele nieuw ontwikkelde appartementengebouwen.

TEAM Carib werd betrokken bij de verkoop van een deel van de portefeuille van Jewel en initieerde in 2017 de verkoop aan het Curaçao Heritage Fund. Eind mei 2018 was de introductie van dit fonds, evenals de notariële overdracht van de portefeuille, een feit.

Investeringsmogelijkheden…Verkocht!

Kalksteeg 2
Kalksteeg 2
Suite 7
Pool Area 2
Pietermaai Apartments Gebouw

BOUTIQUE HOTEL MET HOTELKAMERS EN HOTELAPPARTEMENTEN

Het boutique hotel kent 35 hotelkamers en hotelappartementen (1-2 pers.) en 4 aanverwante commerciële ruimten, verdeeld over meerdere volledig gerenoveerde historische gebouwen. De kamers en appartementen zijn recent geheel opnieuw gemeubileerd en worden zeer succesvol verhuurd aan toeristen afkomstig uit Nederland, Europa en Noord-Amerika.

Het netto aanvangsrendement van het Boutique Hotel bedraagt, op basis van het huidige exploitatiemodel, circa 7%.

Garden (2)
Garden (2)
Small Pool Of Pietermaai & Kalksteeg Apartments
Zwembad Kalksteeg 1

PORTEFEUILLE VAN RESIDENTIËLE GEBOUWEN VERHUURD ALS STUDENTENHUISVESTING

Het gebied Pietermaai Smal is door haar centrale ligging, sfeer en veiligheid  zeer in trek bij studenten en stagiairs. De studentenhuizen kennen dan ook een zeer goede bezetting. In vier verschillende panden in de Nieuwestraat bevinden zich in totaal 67 kamers en studio’s welke  geheel zijn ingericht voor het verblijf van studenten.

De betreffende gebouwen zijn keurig onderhouden en kennen niet het relatief intensieve onderhoud zoals dat benodigd is voor monumentaal, historisch vastgoed.
Verhuur, beheer en exploitatie van het vastgoed zijn zeer efficient ingericht en zijn operationeel met één ervaren medewerker ingevuld.

Netto aanvangsrendement circa 9,3%

Pool Area 2
Pool Area 2
Kalksteeg Avond
2
Miles Jazz Cafe
Restaurant Ginger By Night

DIVERSE BELEGGINGEN IN EEN MIX VAN WONEN & COMMERCIEEL VASTGOED

Gedrapeerd door het gebied Pietermaai Smal heeft Jewel een aantal zeer fraaie vastgoedbeleggingen met appartementen, commercieel vastgoed en combinaties daarvan. Allen zeer fraai gelegen, met oog voor detail in oude luister gerenoveerde monumenten of zelfs nieuw gebouwde complexen, maar dan wel geheel in de monumentale stijl, overeenkomstig de sfeer die de hele trendy wijk uitademt.

Onderdeel van de portefeuille zijn twee herontwikkelingslocaties die die in het verhuurmodel niet worden meegerekend. Het netto aanvangsrendement gebaseerd op de verhuurde objecten bedraagt 5,4%.

Tafelsteeg Street Next To Mundo Bizarro
Tafelsteeg Street Next To Mundo Bizarro
Pietermaaiweg Vanaf PM32
Pietermaai Old Vs. New
DIV 8815

UNIEK GELEGEN LOCATIES TEN BEHOEVE VAN PROJECTONTWIKKELING

Jewel bezit een aantal prachtige ontwikkelocaties in het gebied Pietermaai Smal, waarvan de meest prominente locatie direct aan de Caribische Zee gelegen is. Deze locaties bieden uitgebreide ontwikkelmogelijkheden waarvoor reeds diverse concepten zijn ontwikkeld.

TEAM Carib heeft uitstekende ingangen bij diverse Curaçaose institutionele partijen voor de financiering van ontwikkelplannen.

Het ‘Soho’ van Curaçao…

In de meest sfeerrijke historische stadswijk van Willemstad, Curaçao bruisen het nachtleven, de culturele activiteiten en de cuisine. Vlakbij strand en zee, maar ver van het gewone.
Pietermaai Smal is een historische stadswijk in ontwikkeling, waar karakteristieke monumenten in oude glorie hersteld zijn, waar een mooie mix van bewoners, ondernemers en bezoekers het straatbeeld bepalen en waar gegeten, gedronken, gedanst en genoten wordt. Pietermaai Smal is zowel heerlijk laid-back als verrassend dynamisch; het ‘Soho’ van Curaçao.

Uitgebreide informatie beschikbaar…

Een groot deel van de portefeuille in Pietermaai Smal is door bemiddeling van TEAM Carib inmiddels verkocht.

Heeft u interesse in andere investment opportunities, neem dan contact met ons op. Binnen onze portefeuille van beleggingsvastgoed bevinden zich diverse interessante, vergelijkbare proposities.

Neemt u voor nadere informatie contact op met TEAM Carib in Nederland +31(0)88 1900 222 of e-mail info@teamcarib.com, Paul Huges mobile +31(0)610 925 961 of Joeri Beekman mobile +31(0)651 58 57 57.

meneermevrouw

Samenstelling en omvang van uw investering…

Het vastgoed kan in delen (clusters) worden aangekocht, danwel meerdere clusters ofwel de totale portefeuille in zijn geheel. In overleg met onze opdrachtgever en afgestemd op uw voorkeuren als kandidaat investeerder, bundelen wij het aanbod naar wens.

Jewel heeft een zeer deskundige en professionele organisatie opgebouwd  voor het beheer, de verhuur, exploitatie, management en onderhoud van haar vastgoed. Bij overname van de vastgoed portefeuille zijn diverse opties bespreekbaar ten aanzien van de voortzetting van de diensten en activiteiten door de vastgoed-management organisatie.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Carib in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

De makelaar van TEAM Carib op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO: +599 9 5213765

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMCARIB OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Ook interessant!

la-maya-beach-gebouwen1

LA MAYA BEACH RESORT

Spaanse Water, Curaçao

Uniek en kleinschalig vakantieresort. Slechts enkele appartementen beschikbaar voor verkoop.
Bekijk project »

slider PBR_exterior_03_1536

PAPAGAYO BEACH RESORT

Jan Thiel Baai, Curaçao

Kijk, onze eigen familievilla. Hier genieten we dubbel! Een eigen vakantieadres én rendement van zo’n 6%.
Bekijk project »

building A side

CAPE MARIE LUXURY APARTMENTS

Coral Estate, Curaçao

Slechts 10 luxe seaview appartementen en één uniek penthouse.
Bekijk project »

Back To Top