skip to Main Content

TEAM Carib is uw sleutel tot property op Curaçao. Recreatief, als belegging én residentieel.
Met behulpzame teams in Nederland én Curaçao, krachtig binnen één verkooporganisatie.
Met trots presenteren wij:

PAPAGAYO BEACH RESORT Jan Thiel Baai, Curaçao

KIJK, DIT IS ONZE FAMILIEVILLA OP PAPAGAYO BEACH RESORT. HIER GENIETEN WE DUBBEL!

Op Curaçao is het altijd zomer! Uiteraard zijn deze villa’s op het populaire Papagayo Beach Resort ontworpen om daar permanent van te genieten. Helaas waren ze nooit te koop… tot nu toe!  TEAM Carib kreeg de gelegenheid om slechts enkele van deze populaire familievilla’s voor verkoop te kunnen aanbieden.
Om te investeren en te genieten van het royale rendement (het resultaat van een bijzonder hoge bezettingsgraad) of juist om zélf van te genieten met uw gezin, familie, vrienden en relaties. Direct aan het heerlijke strand van de Jan Thielbaai… uw eigen stukje tropisch Nederland. De verkoopadviseurs overhandigen u met trots de overtuigende Koperswijzer
.

Reageer nu

REKEN MAAR

Download de sfeerbrochure. Of vraag naar de uitgebreide Koperswijzer die door TEAM Carib voor dit project is samengesteld, voor alle financiële en juridische onderbouwingen. De verkoopadviseurs overhandigen u met trots de overtuigende stukken.

brochure-thumb-papagayo-resort-rev03

  meneermevrouw

  Uw kans…

  Slider PBR Porch Sunset 1536

  ZONOVERGOTEN RENDEMENT

  De hoge bezettingsgraad…dat is de sleutel tot succes, en dus rendement. Het resultaat van constante en betrouwbare populariteit. Papagayo werkt daar keihard aan: zichzelf aantrekkelijk presenteren op talloze boekingssites, optimaal vindbaar zijn en voortdurende marketingacties. Maar, vooral door altijd maar te werken aan haar reputatie. Door ervoor te zorgen dat gasten bijzonder tevreden zijn en graag terugkomen.

  Afbeelding Porch PBR Detail Porch 01 1536

  VIER WEKEN PER JAAR VERBLIJVEN IN UW EIGEN VILLA OP PAPAGAYO BEACH RESORT

  Vier weken per jaar, uw eigen stukje Curaçao! Uw thuis. Perfect onderhouden en ingericht om optimaal genot te bieden aan u, maar ook aan de gasten die het jaarrond van deze prachtige plek komen genieten. Want: goed onderhoud, het beheer, de verhuur, da’s allemaal ‘part of the deal’. Geen zorgen, dat zit er allemaal bij. Papagayo ontzorgt u volledig en is bijzonder gemotiveerd om haar zorgvuldig opgebouwde reputatie telkens te bevestigen, ook met uw villa. Zo werkt Papagayo doorlopend aan tevreden gasten, van aankomst tot vertrek. Gasten die graag weer terugkomen.

   

  "VIER WEKEN PER JAAR ZELF GENIETEN"

  TEAM Carib rekent u graag voor hoe uw villa op Papagayo Beach Resort u een zonovergoten rendement oplevert. Helder en realistisch. Overtuigend. Ja, ook wanneer u jaarlijks zelf vier weken komt genieten van uw eigen stukje Curaçao.

  Maakt u geen gebruik van de mogelijkheid om zelf vier weken lang te genieten van uw familievilla op Papagayo Beach Resort? Benut u die vier weken om uw stukje Curaçao zelf te verhuren? Dan realiseert u een nog zonniger rendement! Reageer nu!

  "INVESTEREN KRIJGT NIEUWE BETEKENIS"

  Investeert u in een aantrekkelijk rendement? Of investeert u in een trots familiebezit waar u jaarlijks met gezin, familie, vrienden of zakenrelaties van geniet? Of een combinatie? Eén ding is zeker: zo prettig en plezierig als deze zou iedere investering moeten zijn. Property with a smile!

  Meer informatie? Vraag de brochure aan.

   

  Welgelegen!

  Met de groei van Papagayo groeide ook de aantrekkingskracht en populariteit van de Jan Thiel baai. En da’s geen toeval. De baai heeft een heerlijk strand met alle mogelijke voorzieningen en activiteiten, vangt een verkoelend zeewindje op en biedt de bezoekers meer dan genoeg (ook culinair) om wekenlang te verblijven en verrast te worden.

  AANTREKKELIJK ZIJN EN AANTREKKELIJK BLIJVEN
  De ontwikkelingen in en rondom Papagayo stonden de afgelopen jaren niet stil. Zo verrezen er het Papagayo Beach Hotel, het indrukwekkende shopping center Papagayo Beach Plaza, de exclusieve Papagayo Beach Club en meerdere specialiteiten-restaurants. Jan Thiel is de toeristische hotspot van Curaçao.

  Over uw villa…

  Uw villa is gemaakt om van te genieten. Ooit ontworpen door Jan des Bouvrie, recent uitgerust met een hagelnieuw en fris interieur door ‘Moooi’ om gasten weer opnieuw te verrassen. Omarmd door een kloeke en verkoelende porch, meubilair om diep in weg te dromen, een indrukwekkend mooie hardhouten vloer die het uitdagende tropische klimaat moeiteloos doorstaat, ruime, comfortabele slaapkamers, een prachtige keuken en vooral heel veel leefruimte. Kwaliteit!

  Informeer bij uw adviseur van TeamCarib naar de verschillende types, kwaliteiten, posities en uiteraard de bijbehorende prijzen. Vanaf 379.000 USD v.o.n. begint uw droom en de voorpret van jaarlijks uitstekende rendementen en heerlijke vakanties. Er worden slechts enkele villa’s verkocht. Inderdaad, ’t is nooit of nu! Reageer nu!

  Dit zijn uw adviseurs!

  De mensen van TEAM Carib in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

   Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

  De makelaar van TEAM Carib op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

     CURAÇAO: +599 9 5213765

  ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMCARIB OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

   Ook interessant!

   la-maya-beach-gebouwen1

   LA MAYA BEACH RESORT

   Spaanse Water, Curaçao

   Uniek en kleinschalig vakantieresort. Slechts enkele appartementen beschikbaar voor verkoop.
   Bekijk project »

   building A side

   CAPE MARIE LUXURY APARTMENTS

   Coral Estate, Curaçao

   Slechts 10 luxe seaview appartementen en één uniek penthouse.
   Bekijk project »

   luchtfoto ce centre vanaf water

   OASIS CORAL ESTATE BEACH, DIVE & WELLNESS

   Curaçao

   Investeer in een second home met zonnig rendement.
   Bekijk project »

   Back To Top