skip to Main Content

 Welkom op Coral Estate! Dit prachtige resort aan de zuidkust van Curaçao met een oppervlakte van ruim 400 hectare en een kuststrook van maar liefst 3 kilometer biedt eigenaren van een villa, appartement of tweede woning superieur en bovenal veilig woongenot. Met een magnifiek zicht op de azuurblauwe Caribische Zee vanaf vrijwel iedere kavel is Coral Estate één van de mooiste plekken in het Caribisch gebied.

‘GATED’ RESORT CORAL ESTATE, Curaçao

MISSCHIEN WEL HET MOOISTE RESORT VAN CURAÇAO

Coral Estate. Een uniek resort met wooncomfort van een ongekend niveau. Met permanent bewoonde villa’s en tweede woningen van eigenaren uit alle windstreken. Veelal gelijkgestemden. Een internationale mix van mensen met een interessante achtergrond en een boeiend leven. Thuis komen op Coral Estate is thuis komen in een oase van rust. Het stille suizen van de wind, het geruis van de Caribische zee. Een groepje kleurrijke parkieten vliegt over terwijl een kolibrie uit een tropische bloem drinkt. Een leguaan kruipt weg tussen een groene haag van tropische planten. En vanaf vrijwel ieder punt altijd weer de confrontatie met dat magnifieke zicht op de Caribische zee.

Superieur woongenot…

Coral Estate
Coral Estate
Villa 1210 2
Fase 8 2
Fase 12 Uitzicht
Fase 12 3

RUST, RUIMTE, PRIVACY & VEILIGHEID

Coral Estate ontwikkelde zich de afgelopen twintig jaar tot het exclusieve resort dat het vandaag de dag is. Een exclusief resort dat haar bewoners rust, ruimte, privacy en bovenal veiligheid biedt. Superieur en onbezorgd woongenot, dankzij 24/7 security. Met permanent bewoonde villa’s en tweede woningen van eigenaren uit alle windstreken. Veelal gelijkgestemden. Een internationale mix van mensen met een interessante achtergrond en een boeiend leven.

Coral Estate is een luxe resort met comfortabele faciliteiten, zoals het bekende Restaurant & Beachbar Karakter, strand en pool met service, duikschool Coral Divers, Rooftop bar Koraal en de exclusieve Spa & Wellness 8 The Experience.

811 Back 2
811 Back 2
55 Aerial Strand
197 Pool Night

CORAL ESTATE SALES: OFFICIËLE VERKOOPORGANISATIE

Coral Estate Sales is de officiële verkooporganisatie van Coral Estate en richt zich exclusief op de verkoop van bouwkavels, villa’s en appartementen op Coral Estate. Onze kantoren op Curaçao en in Nederland werken nauw samen om uw woondroom op Curaçao te realiseren. Met de zekerheid en stabiliteit van een stukje Nederland in het Caribische gebied.

Coral Estate
Coral Estate
Villa 1210 2
Fase 8 2
Fase 12 Uitzicht
Fase 12 3

Kijk voor het volledige aanbod aan villa’s, bouwkavels en appartementen op Coral Estate op de website van TEAM Coral Estate Sales >>>

811 Back 2
811 Back 2
55 Aerial Strand
197 Pool Night

TEAM Coral Estate Sales publiceert het volledige aanbod via haar website, in het periodieke magazine Coral Estate Sales UPDATE en de portfolio met de volledige listing.  Ga naar www.coralestatesales.com om deze aan te vragen of neem contact op met onze sales teams.

Reageer nu

MEER INFORMATIE

Download hier de Coral Estate Sales UPDATE, het periodieke nieuwsmagazine van zusterbedrijf TEAM Coral Estate Sales met recent aanbod, achtergronden en actualiteiten. Heeft u een vraag? Gebruikt u dit formulier gerust om deze te stellen of neem contact op met een van teammembers.

  meneermevrouw

  Onbelemmerd zeezicht!

  Onderweg naar Banda Abou, naar de mooiste baaien van Curaçao, ontdekt u Coral Estate. Een prachtig resort aan de zuidkust te midden van 400 hectare ongerepte natuur. Prima bereikbaar vanuit Willemstad en omgeving. Eigenlijk helemaal niet ver weg en in ieder geval zonder files. Vliegveld Hato ligt op 15 minuten rijden en Willemstad op zo’n 30 minuten. Bon Bini! Welkom op Coral Estate.

  Coral Estate is het enige resort op Curaçao met een langgerekte kuststrook van ruim 3 kilometer direct aan de Caribische Zee. De royale kavels bevinden zich op natuurlijke terrasvormige plateaus. Dankzij de heuvelachtige structuur van Coral Estate hebben vrijwel alle villa’s dan ook een onbelemmerd zeezicht.

  coral-estate-sales_logo-v2-WEB

  Al ons aanbod op het exclusieve resort Coral Estate op Curaçao, presenteren wij u samen met ons zusterbedrijf Coral Estate Sales, gevestigd op Coral Estate en de absolute marktleider op dit schitterende resort.

  Ga voor het totale aanbod op Coral Estate naar de website van Coral Estates Sales >>>

  De mooiste villa’s en bouwkavels…

  Coral Estate Sales heeft een portefeuille aan beschikbare familyhomes, exclusieve villa’s en private beach villa’s in alle prijsranges. Enkele ocean front kavels beschikken zelfs over een privéstrand. Een uniek eigen stukje paradijs op aarde! Daarnaast is gevarieerd aanbod aan bouwkavels beschikbaar. Vrijwel alle kavels bieden een fantastisch zicht op de Caribische Zee en volop mogelijkheden om de villa van uw dromen te realiseren.

  Het realiseren van uw woondroom op Coral Estate dient zorgeloos te zijn. Ook wanneer u een bouwkavel koopt om uw droomvilla te realiseren. Coral Estate Sales biedt u ondermeer exclusieve projectvilla’s die turn-key kunnen worden opgeleverd. Mooi, doordacht en naadloos aansluitend op uw wensen. Bovendien altijd perfect geëquipeerd voor de tropische ambiance. Exclusief maatwerk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

   

  Dit zijn uw adviseurs!

  De mensen van TEAM Carib in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

   Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

  De makelaar van TEAM Carib op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

     CURAÇAO: +599 9 5213765

  ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMCARIB OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

   Ook interessant!

   luchtfoto ce centre vanaf water

   OASIS CORAL ESTATE BEACH, DIVE & WELLNESS

   Coral Estate, Curaçao

   Investeer in een second home met zonnig rendement.
   Bekijk project »

   building A side

   CAPE MARIE LUXURY APARTMENTS

   Coral Estate, Curaçao

   Slechts 10 luxe seaview appartementen en één uniek penthouse.
   Bekijk project »

   slider PBR_exterior_03_1536

   PAPAGAYO BEACH RESORT

   Jan Thiel Baai, Curaçao

   Kijk, onze eigen familievilla. Hier genieten we dubbel! Een eigen vakantieadres én rendement van zo’n 6%.
   Bekijk project »

   Back To Top