skip to Main Content

Op één van de mooiste plekken van Curaçao, op het gated en 24/7 beveiligde resort Coral Estate, presenteert TEAM Coral Estate Sales een nieuwe ontwikkeling van 30 luxe appartementen en 3 exclusieve penthouses: Cape Marie Luxury Apartments.
Met trots presenteren wij:

CAPE MARIE LUXURY APARTMENTS Coral Estate, Curaçao

START VERKOOP EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN & SUPERIEURE PENTHOUSES

  • Luxe appartementen en exclusieve penthouses van 107m2 tot maar liefst 456m2
  • Comfort services voor eigenaren en gasten. Zorgeloos bezit
  • Parkeerkelder met eigen parking onder het gebouw
  • Schitterend aangelegde tropische tuinen met pools, terrassen en cabana’s
  • Koopsommen vanaf US$ 329,000

Welkom in Cape Marie Luxury Apartments

Cape Marie Luxury Apartments wordt ontwikkeld als een high-end mini-resort binnen het 24/7 bewaakte gated resort Coral Estate. Een intieme, beschermde en luxueuze woonomgeving van ongekend hoog niveau. Ontwikkeld met oog voor detail en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Bekend en vertrouwd met de tropische ambiance op Curaçao en de wensen van de meest veeleisende kopers. Die graag volstrekt zorgeloos en op afroep van vele prettige servicediensten in de hoogwaardige omgeving van Coral Estate willen wonen en genieten. Zónder de zorgen van het eigendom van een villa, maar mét het comfort van een exclusieve woonomgeving.

Vraag de brochure aan…

REAGEER NU

Vraag naar de uitgebreide brochure, die door TEAM Carib en TEAM Coral Estate Sales voor dit project is samengesteld, voor alle financiële en juridische onderbouwingen. De verkoopadviseurs overhandigen u met trots de overtuigende stukken.

Brochure Cape Marie Luxury Apartments

meneermevrouw

Woongenot van ongekend niveau…

Gardens
Gardens
Pool Area
Penthouse Living Room2
Living Room2
Living Room1
Kitchen1
Bedroom

EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN & SUPERIEURE PENTHOUSES

Cape Marie Luxury Apartments bestaat uit in totaal 30 exclusieve appartementen, variërend in oppervlakte van 108m2 tot 265m2 met één, twee of drie slaapkamers. Op de bovenste laag van elk van de drie gebouwen wordt één superieur penthouse gerealiseerd met een leefoppervlakte van maar liefst 456m2. Uniek en van een ongekend hoog niveau van afwerking, waarbij maatwerk tot de mogelijkheden behoort.

Meer weten? Ga direct naar de uitgebreide website van Cape Marie Luxury Apartments >>>

Entrance Side High Position
Entrance Side High Position
Entrance Side
Penthouse Living Room1
Building A Side
Kitchen – Living Room Kopie
Building A
Gardens

UNIEK ONDER EERSTE GEBOUW: PARKEERGARAGE MET PRIVÉ PARKING

Het eerste gebouw wordt – als enige van de drie gebouwen – gerealiseerd met een eigen parkeerkelder met privé parkeerplaats voor ieder appartement en zelfs twee privé parkeerplaatsen voor het penthouse. Een uiterst exclusieve voorziening ! U rijdt uw auto de afgesloten parkeerkelder in en neemt van daaruit de lift naar uw Cape Marie Luxury Apartment. Ultiem comfort en absoluut uniek voor Curaçao.

Benieuwd naar dit exclusieve eerste gebouw? Ga direct naar Cape Marie Luxury Apartments >>>

Beeld Coral Estate
Beeld Coral Estate
Coral Estate
Night
Koraal Pool
Koraal Bar
Spa 8 The Experience
Luchtfoto Ce Centre Vanaf Water

RUST, RUIMTE, PRIVACY & VEILIGHEID

Vanuit een prachtig natuurgebied aan de zuidkust van Curaçao ontwikkelde Coral Estate zich de afgelopen twintig jaar tot een exclusief resort. Zorgvuldig planmatig ontwikkeld en met respect voor de natuurlijke omgeving. Een exclusief resort dat haar bewoners rust, ruimte, veiligheid en privacy biedt. En bovenal superieur en onbezorgd woongenot.

Coral Estate is een luxe resort met comfortabele faciliteiten, zoals: een strand en pool met service, een duikschool, het bekende Restaurant & Beachbar Karakter, Rooftop bar Koraal en Spa & Wellness 8.

Meer weten over Coral Estate? Bezoek de website van Cape Marie Luxury Apartments >>>

Living Room2
Living Room2
Bathroom
Kitchen1
Living Room1
Pool Area Gazebo
Night
Project Overview

COMFORT SERVICES VOOR EIGENAREN

Optimale comfort- en gemakservices in en rond uw appartement, binnen de bewaakte grenzen van dit mooiste en meest luxueuze resort van Curaçao. U heeft geen omkijken naar het onderhoud van het gebouw, de tuinen en de zwembaden dankzij de serviceovereenkomsten met Vereniging van Eigenaars waarvan u als eigenaar automatisch lid bent. Waar u ook bent, wat u ook doet, weet dat uw Luxury Apartment op Curaçao voortdurend in uitstekende conditie is en blijft.

Meer over services in uw Luxury Apartment? Cape Marie Luxury Apartments >>>

Coral Estate…Rust, Ruimte, Privacy en Veiligheid!

Coral Estate is ontwikkeld temidden van de authentieke natuur van Banda Abou. Met als blikvanger het Binnenmeer, dat grenst aan de bekende zoutpannen van landhuis Jan Kok. Hier strijken dagelijks kolonies flamingo’s neer. Het Binnenmeer is een indrukwekkend natuurlijk gebied dat bewoners van Coral Estate ruimte biedt voor diverse sportieve activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, kajakken en kite surfen.

ONBELEMMERD ZEEZICHT
De natuurlijke, terrasvormige plateaus op Coral Estate zijn in de loop van tienduizenden jaren ontstaan vanuit het koraalrif. Ze maken Coral Estate tot wat het nu is: een zeer geliefd resort aan een drie kilometer lange kuststrook langs de azuurblauwe Caribische Zee. De gelaagde, heuvelachtige opbouw garandeert een uniek uitzicht vanaf ieder punt.

DAAR…
Daar waar de kuststrook van Coral Estate buigt richting de volgende baai, bevindt zich de Kaap van Rif St. Marie. Een fraai punt met weidse vergezichten over de Caribische Zee. De plek waar uw Cape Marie Luxury Apartment gerealiseerd wordt.

coral-estate-sales

Cape Marie Luxury Apartments op het exclusieve resort Coral Estate op Curaçao, presenteren wij u samen met ons zusterbedrijf TEAM Coral Estate Sales, gevestigd op Coral Estate en de absolute marktleider op dit schitterende resort.

Ga voor de uitgebreide informatie naar de website van Cape Marie Luxury Apartments >>>

Wordt Cape Marie uw ‘next step’?

Het eerste gebouw dat gerealiseerd gaat worden, en waarin u de mogelijkheid heeft om een appartement of penthouse te verwerven, heeft als enige gebouw van Cape Marie Luxury Apartments een eigen parkeerkelder. Een uniek extra voordeel waar dus alleen ‘early birds’ van profiteren.

Wij hebben de uitgebreide documentatie over Cape Marie Luxury Apartments voor u beschikbaar. De brochure vol aantrekkelijke impressies en verhelderende details en beschrijvingen zenden wij u graag en trots toe.

Dit zijn uw adviseurs!

De mensen van TEAM Carib in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Carib op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO: +599 9 5213765 / +599 9 5173993

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMCARIB OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

Ook interessant!

la-maya-beach-gebouwen1

LA MAYA BEACH RESORT

Spaanse Water, Curaçao

Uniek en kleinschalig vakantieresort. Slechts enkele appartementen beschikbaar voor verkoop.
Bekijk project »

luchtfoto ce centre vanaf water

OASIS CORAL ESTATE BEACH, DIVE & WELLNESS CENTER

Coral Estate, Curaçao

Investeer in een second home met zonnig rendement.
Bekijk project »

slider PBR_exterior_03_1536

PAPAGAYO BEACH RESORT

Jan Thiel Baai, Curaçao

Kijk, onze eigen familievilla. Hier genieten we dubbel! Een eigen vakantieadres én rendement van zo’n 6%.
Bekijk project »

Back To Top