skip to Main Content

TEAM Carib is uw sleutel tot property op Curaçao. Recreatief, als belegging én residentieel.
Met behulpzame teams in Nederland én Curaçao, krachtig binnen één verkooporganisatie.
Met trots presenteren wij:

LA MAYA BEACH RESORT Spaanse Water, Curaçao

SLECHTS VIJF APPARTEMENTEN IN UNIEK EN KLEINSCHALIG VAKANTIERESORT

La Maya Beach Resort op Curaçao is een prachtig aangelegd, hoogwaardig resort aan het Spaanse Water. Een oase van rust vlakbij het populaire Jan Thiel, dé toeristische hotspot van Curaçao. La Maya Beach RESORT is uniek en kleinschalig. Volledig ‘gated’ en dankzij de 24/7 aanwezige beheerders genieten gasten en eigenaars van een zeer hoog serviceniveau.

Unieke opportunity…

La Maya Beach Gebouwen1
La Maya Beach Gebouwen1
La Maya Beach Gebouwen3
La Maya Beach Gardens1

SLECHTS VIJF LUXE APPARTEMENTEN

La Maya Beach Resort  – gerealiseerd in 2009 – groeide in enkele jaren uit tot een zeer gewild resort, gewaardeerd door zowel huurders als eigenaars. De ervaring en successen van jarenlange verhuur en exploitatie is mede te danken aan een deskundig, gedisciplineerd en ervaren Nederlands management en een nauwe relatie met de belangrijkste touroperators en airlines.

Vanwege de kleinschaligheid en geborgenheid van dit ‘gated’ resort voelen zowel eigenaars, long-term huurders én toeristische gasten zich zeer thuis. Bezoekers komen hier om in alle veiligheid van comfort te genieten.

Een appartement in La Maya Beach Resort is interessant voor aankoop als eigen ‘pied-à-terre’ op Curaçao, voor verhuur en dus rendement, of een combinatie van beide. Met recht dus een échte opportunity om een stukje te verwerven in dit succesvolle én bewezen concept!

Bekijk hier de film van dit project >>>

La Maya Beach Living1
La Maya Beach Living1
La Maya Beach Living2
La Maya Beach Doorkijk

ZES WEKEN PER JAAR VERBLIJVEN IN UW EIGEN APPARTEMENT

Zes weken per jaar genieten van uw eigen thuis op Curaçao! Met een geweldig rendement. Uw appartement wordt perfect onderhouden en ingericht om optimaal genot te bieden aan u, maar ook aan de gasten die het jaarrond van deze prachtige plek komen genieten. Want: goed onderhoud, het beheer, de verhuur, services rondom verhuur…aan alles is gedacht en alles wordt geregeld. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

La Maya Beach Resort ontzorgt u volledig en is bijzonder gemotiveerd om haar zorgvuldig opgebouwde reputatie telkens te bevestigen, ook met uw appartement. Zo werkt La Maya doorlopend aan tevreden gasten, van aankomst tot vertrek. Gasten die graag weer terugkomen.

De appartementen worden verhuurd volgens het principe van een rental pool, waarbij alle huurinkomsten en kosten gelijkmatig worden verdeeld over de deelnemende eigenaars.

Reageer nu

VRAAG HIER DE BROCHURE EN UITGEBREIDE KOPERSWIJZER AAN

Vraag naar de Koperswijzer, die door TEAM Carib voor dit project is samengesteld, voor alle financiële en juridische onderbouwingen. De verkoopadviseurs overhandigen u met trots de overtuigende stukken.

la-maya-beach-resort-brochure-voorpagina

  meneermevrouw

  Welgelegen!

  La Maya Beach Resort is gelegen aan een inham van het Spaanse Water met uitzicht op de Caracasbaai, de Tafelberg en de heuvels van Jan Thiel. Het Jan Thiel gebied bruist. Met talrijke resorts, beachclubs, (onder)watersportmogelijkheden, evenementen en natuurlijk heerlijke stranden is Jan Thiel dé hotspot voor toeristen van over de hele wereld. Onder de noemer ‘Culinary Beach Jan Thiel’ bevinden zich hier verschillende toonaangevende restaurants. Een van de grote voordelen van La Maya Beach is dat u vlakbij het bruisende Jan Thiel zit, maar net ver genoeg om te kunnen genieten van een heerlijke serene rust.

  Tropische architectuur…

  De appartementen zijn allen gelijkvloers en bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Porch en terras van de begane grond-appartementen lopen naadloos over in de schitterende tropische tuinen van het resort. De appartementen op de verdieping beschikken over een volledig overdekte porch met royale leefruimte.

  Alle appartementen zijn gelijkwaardig en zeer comfortabel uitgerust, hebben een oppervlakte van circa 105m2 en zijn royaal ingericht voor 4 personen. Ieder appartement beschikt over twee ruime slaapkamers uitgerust met airconditioning, twee badkamers, een separaat toilet, berging, living met open keuken en een fraaie, ruime porch (en terras) met bergkast.

  De appartementen zijn smaakvol en compleet ingericht en ontworpen volgens de hoge standaard van een hotel, waarbij gebruik gemaakt is van hoge kwaliteit materialen, zoals prachtig tropisch hardhout. Deze elementen en het stijlvolle meubilair geven de appartementen een tropische uitstraling en bieden gasten groot comfort. Informeert u naar de omschrijving van interieur en inventaris.

  Dit zijn uw adviseurs!

  De mensen van TEAM Carib in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

   Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

  De makelaar van TEAM Carib op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

     CURAÇAO: +599 9 5213765

  ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAMCARIB OP FACEBOOK OF MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

   Ook interessant!

   slider PBR_exterior_03_1536

   PAPAGAYO BEACH RESORT

   Jan Thiel Baai, Curaçao

   Kijk, onze eigen familievilla. Hier genieten we dubbel! Een eigen vakantieadres én rendement van zo’n 6%.
   Bekijk project »

   building A side

   CAPE MARIE LUXURY APARTMENTS

   Coral Estate, Curaçao

   Slechts 10 luxe seaview appartementen en één uniek penthouse.
   Bekijk project »

   luchtfoto ce centre vanaf water

   OASIS CORAL ESTATE BEACH, DIVE & WELLNESS

   Curaçao

   Investeer in een second home met zonnig rendement.
   Bekijk project »

   Back To Top